WELCOME to all craft lovers out there~~
JARUM DAN BENANG is the re-branding of the product from ELLE's PLUSHIES previously..

the same creative fingers, but wider and broad craft products will be produce here~


so, why dont u share the cuteness too~

PERHATIAN kepada semua~

thnx sbb sudi singgah sini~ sy ade beberape makluman penting kpd semua bfore anda rase nk beli produk sy ni~

1. sy adalah student cum RA kpd supervisor, jadi mase sy sgt terhad dengan commitment lain

2. jadi, sy memerlukan mase utk menyiapkan oder anda

3. oleh itu, sy harap anda sabar menunggu supaye sy dapat menghasilkan brg berkualiti demi kepuasan semua

4. order akan disusun mengikut que dengan seadilnye~ kalau anda rase anda x dpt menunggu, sy mintak maaf sgt2~ sy x dpt nk tolong~


pertimbangan anda sy dahulukan dengan ucapan terima kaseh x terhingga~!!

13 June 2010

secreats REVEAL~

ingat lg sneak peak hari tu? pink, cute n adorable? haaa~ inilah masenye~ empunye plushies in full version~


code: eemberly the pink cute kitten
rm28
status: made by order~


pelik kenape mahal? sbb saiznye lain from previous plushies ok~ kat bwh ni details ttg saiznye..

3 kali ganda dr yg sebelum ni, n material kain juga berbeza~ soft sbb pengoder ni nk yg besar huggable gtu! hehe

die pon request nk tulis name nye dan aweks bakal penerima plushies ni, nk letak nama pon buleh~~ tp ade tambahan harge ye kwn2~

satu nama (4-5 huruf) = rm1

x byk pon tambah, singgit je.. kesian la kat saye nk kn jahit satu2 tuh~hehehe

oh ye! utk saiz ni, postagenye pon berbeza yer~ sbb 3 kali ganda besar kan, utk packaging lg, berat gak! so, utk saiz ni harga postage mcm berikut kay..

semenanjung malaysia(WM) = rm10
sabah & sarawak(EM) = rm12

eemberly akan terbang ke sarawak kpd tuan barunye.. bye eemberly, n thnx madie sbb tempah n pecaye ngan aku~




100% handmade
-loveable, huggable, adorable~

4 comments:

shiki senri said...

cn i have it like, in purple? cuz i really wanna gve to my fren~~ ^_^

lady elle said...

sure can my dear~ email sy detailsnye ok~~

aRaSeRa said...

kak a.. name aweks die SARA?? hahahha...

lady elle said...

iyer~~ hahaha