WELCOME to all craft lovers out there~~
JARUM DAN BENANG is the re-branding of the product from ELLE's PLUSHIES previously..

the same creative fingers, but wider and broad craft products will be produce here~


so, why dont u share the cuteness too~

PERHATIAN kepada semua~

thnx sbb sudi singgah sini~ sy ade beberape makluman penting kpd semua bfore anda rase nk beli produk sy ni~

1. sy adalah student cum RA kpd supervisor, jadi mase sy sgt terhad dengan commitment lain

2. jadi, sy memerlukan mase utk menyiapkan oder anda

3. oleh itu, sy harap anda sabar menunggu supaye sy dapat menghasilkan brg berkualiti demi kepuasan semua

4. order akan disusun mengikut que dengan seadilnye~ kalau anda rase anda x dpt menunggu, sy mintak maaf sgt2~ sy x dpt nk tolong~


pertimbangan anda sy dahulukan dengan ucapan terima kaseh x terhingga~!!

27 July 2010

TUTORIAL utk buat plushies~

lupe plak nk mention kat sini, sebelum ni kan, ade la beberape org cust (beberape ke? hehe) yg mintak sy buat tutorial kat dlm blog ni how to make these cute plushies~ tp sy wonder la kan, boleh ke nk buat?

bkn ape, sy x reti nk ajor le, sbb sy main hentam buat je! hikhikhik.. pecah rahsie! tp ats sbb minat n ingin berkongsi minat, sy rs nk cube buat tutorial neh.. tp persoklannye, tutorial ape ye?

oleh itu, sy nk ty kpd peminat dan yg berminat nk blaja buat ni, tutorial ape yg anda nk ye??

sile la tinggalkan komen n pendapat, so that one day sy bley kongsi cara sy membuat plushies neh~ hehe..

thnx seme!




100% handmade
~loveable, huggable, adorable~

5 comments:

akalili said...

care2 nk buat eemobile tuh and plushie animal yg kiut miut...sile ajr sy....sy minat tp xreti...teringin nk buat sndiri n hadiahkan kt org dgn hasil titik peluh sndiri....
-saya budak baru nak belajar-

ayin~weeweet said...

nak buat bantal,eemobile,dgn yg haiwan2 itu.hehehe kiut!

Zetty Selamat said...

nak nak nak jugak blaja!
cepat2 taw wat tutorial.
tutorial untuk bantal ke, plushie ke yang guna flannel!
>.<

tasaba nye!!

Anonymous said...

sis, buat la tutorial yg simple2 dlu. :)

domokun perhaps? :D

The Games Bingo said...

saya nak, saya nak.. email dekat bloggergirl84@gmail.com, terima kasih